Учени от университета на Мисури разработиха специална стратегия, в съответствие

...
Учени от университета на Мисури разработиха специална стратегия, в съответствие
Коментари Харесай

Учени разработиха стратегия зе леко преживяване на раздели

Учени от университета на Мисури създадоха специфична тактика, в сходство с която мозъците ни могат да бъдат тренирани по този начин, че да обичаме по-малко някогашните си възлюбени и след разлъка последователно да забравим сложните си взаимоотношения с тях, заяви Лайф.

Първият логаритъм включвал всички негативни качества, открити у някогашната половинка.

3 неща, които могат да разрушат брака

Методът се оказал най-ефикасен, само че съдействал за прочувственото безсилие на проучвания субект.

Втората тактика за "обучение " на мозъка била сходна с единия от стадиите за приемане на неизбежното - на проучвания субект било препоръчано да одобри възприятието на обич към някогашната си половинка без да го осъжда и да се помири, че любовта рано или късно помръква.

Третата тактика се изразявала в похищение на вниманието от проблеми, свързани с прекарвания.

Ако двойките не вършат това, са по-застрашени от бракоразвод

Резултатите посочили, че визитите в гимнастически салони и решаването на сложни професионални задания и битови проблеми са най-ефикасни спрямо другите способи за прекарване на раздели.

След като изследвали енцефалограми на мозъците на участниците, учените изяснили, че третият способ не въздейства върху прочувствената оценка за някогашните възлюбени, само че разрешава човек да се усеща благополучен и здрав за дълъг интервал.

5 знака, че връзката ви има потребност от... край

По мнението на невробиолозите, методът, обвързван с краткотрайно похищение на вниманието, може да бъде прибавен за решение на каквито и да било тежки и предизвикващи стрес проблеми.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР