Учени от университета на Джорджия, САЩ, сравниха няколко метода за

...
Учени от университета на Джорджия, САЩ, сравниха няколко метода за
Коментари Харесай

Учени: Концентрирайте се в спортуване, не в диети

Учени от университета на Джорджия, Съединени американски щати, съпоставиха няколко метода за битка с непотребните килограми и заключиха, че спортуването е доста по-ефикасно от диетите и понижения банкет на калории, заяви уеб сайтът MedicalXpress.

По мнението им, неприятното положение на мускулите понижава чувствителността към инсулина, провокира диабет и усилва риска от съдечносъдови заболявания. Слабите мускули могат да са разследване освен от незадоволителна физическа интензивност, само че и от стрес и погрешно хранене.

Освен това положението на мускулите оказва своето въздействие върху процеса на намаляване, като понижава ефикасността му. Затова в битката с непотребното тегло учените оферират да не се концентрираме върху диетите, а върху спортуването. То ще ни помогне освен да се оправим със затлъстяването, само че и да избегнем риска от заболявания.

Учени от университета в Нотингам, Англия, неотдавна откриха, че кофеинът подтиква функционалностите на кафявата лой, допринасяйки за изгаряне на калории. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР