Учени от Сидни дават препоръки за това как да се

...
Учени от Сидни дават препоръки за това как да се
Коментари Харесай

Как да се избавим от махмурлука за 11 минути

Учени от Сидни дават рекомендации за това по какъв начин да се преодолее мъчителния махмурлук.

Най-добрият метод за това, както се оказа, е медитацията. Само 11 минути медитация може да ви избави от тежък махмурлук, споделя експертът и занаятчия по йога Рори Кинсел. Той означи, че чувството за виновност пречи на възобновяване на човек в такова положение - по тази причина за отърваване от него е належащо да " освободим " съзнанието.

Решението на казуса лишава единствено 11 минути, като през това време специалистът поучава да се чете мантра.

" Медитацията оказва помощ на тялото да се възвърне след предозиране с алкохол. Необходимо е изцяло да се отпуснете и да прочетете специфична мантра, което ще помогне да се преодолеят последствията от положението след замайване ", споделя Рори Кинсел.

Други способи, които също оказват помощ за справяне с махмурлука, са пиянство на огромни количества вода, а билковите чайове с добавка на джинджифил оказват помощ да се понижи гаденето, написа 24СМИ. Може да бъде и потребен и плодовият сок, само че не би трябвало да е прекомерно кисел, с цел да не нервира стомаха. Експертите поучават да се пие сок от круша или ананас.

В допълнение, за стимулиране на черния дроб за дейна детоксикация на организма дейно оказват помощ киселите краставички, твърди диетологът Касандра Барнс. Също по този начин е значимо да се употребява питателна храна, която оказват помощ да се възстановява киселинността на тялото - варени яйца, овесени ядки, пилешка чорба с фиде. / БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР