Учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предричат

...
Учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предричат
Коментари Харесай

Любов „зад волана“: Колите без шофьор ще променят и секса

Учени от Оксфордския университет и от университета в Съри предсказват в проучване, че автомобилният секс ще зачести през идващите 20 години по отношение на популяризирането на самоуправляващите се возила, написа в. " Метро ".

 
Според екипите на Деби Хопкинс и Скот Коен в обозримо бъдеще ще се развие секс туризмът в движещи се коли, без да би трябвало да карат или да бъдат следени от водача.Учените даже допускат, че ще бъдат създадени цели пазарни ниши в тази област, по сходство на Червените фенери в Амстердам .  Тази вероятност по никакъв начин не е невъзможна, като се има поради, че понастоящем 49 % от британците са правили авто секс. Подобен феномен " на самообразование на подрастващите " на 4 колела се следи и в Съединени американски щати .

 
Естествено законите за публичното благовъзпитание несъмнено ще останат в действие и всеки би могъл да бъде задържан, в случай че бъде видян, че прави секс на обществено място. Поради тази причина множеството от " секс колите " на бъдещето ще бъдат със затъмнени стъкла.

Още " секси " тематики:



Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР