Учени от Кралския университет в Белфаст са категорични, че чрез

...
Учени от Кралския университет в Белфаст са категорични, че чрез
Коментари Харесай

Сутрешното Помпане Топи Мазнини

Учени от Кралския университет в Белфаст са безапелационни, че посредством утринното помпане се отслабва. Сутрешните пристрастености подтикват всички мускулни групи, а изгодата за сърцето и белите дробове е като от подготовка във фитнеса.

Данните от изследването демонстрират, че правенето на утринният секс най-малко три пъти в седмицата понижава риска от инфаркт и инсулт до 50 %. А по-редовното му упражняване води до възстановяване на кръвообращението и намаление на високото кръвно налягане.

Ласките по изгрев са и отлично средство срещу простуда, тъй като подтикват имуноглобулин А (IgA) – първата защитна линия на имунната система. Учените обаче поучават да не се прекалява с палуването. Оказва се, че половите контакти повече от три пъти седмично намалявали защитните сили на организма.

Специалистите изясняват още, че в миговете преди оргазъм, равнищата на хормона окситоцин се повишават фрапантно. Благодарение на това вещество хората се усещат изцяло по-добре. То зарежда тялото с мощни ендорфини. И оказва помощ за облекчение на разнообразни положения – от артрит до мигрена.

Те са и химичната загадка на организма ни, която ни кара да се усещаме щастливи.
Сексът след сън е и идеално средство за поддържане на здравословното тегло. С други думи екшънът след пробуждане понижава и риска от диабет.

Горещият утринен секс също така оказва помощ на хората да се освободят от напрежението, защото потиска производството на хормона кортизол, който е измежду главните виновници за психическата ни изхабеност.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР