Учени обясниха, че мъжете и жените си правят селфи под

...
Учени обясниха, че мъжете и жените си правят селфи под
Коментари Харесай

Психология на селфито: Как се снимат мъжете и жените

Учени обясниха, че мъжете и дамите си вършат селфи под друг ъгъл поради логиката на психиката на привличането - по този начин се стремят да наподобяват в оптимална светлина в очите на противоположния пол и на противниците , заяви в. " Дейли мейл ".

Селфи аргументи вреди в размер на 200 000 $ (ВИДЕО)
 селфи ThinkStock/Getty Images
Когато фотографията е ориентирана към женска аудитория , мъжете се снимат на височината на главата . Така наподобяват по-доброжелателни и съпричастни. Ако е предопределена за представители на техния пол обаче, те избират апаратът да е на равнището на кръста им, тъй като по този начин наподобяват по-високи и доминантни. Направените изпод нагоре фотоси могат да харесат и на дамите - брадичката по този начин като че ли е по-масивна, а това е отличен постепенен сигнал.

Как се прави идеалното селфи съгласно супермодел?

За да са по-привлекателни за мъжете, дамите се снимат от горната страна . Така наподобяват по-дребни, по-мили, по-слаби, по-отстъпчиви. Ако фотосите са предопределени за приятелки, те също слагат апарата пред лицето си.
 селфи ThinkStock/Getty Images
Простичък трик за ужасно селфи

" Както и при другите обществени типове, хората употребяват относителното физическо състояние за управление на усещането - изясни Настася Маханова от университета на Флорида. - Макар и тези тактики за правене на усещане да се коренят надълбоко в древността , те се демонстрират в нещо напълно модерно - фотографията ".

Питанка с Драго Симеонов: Кой е направил първото селфи?

Учените са анализирали стотици фотоси в с айтове за запознанства, Инстаграм и Линкедин. По тематиката Пристрастените към селфита мъже демонстрират черти на психопати Вече има хапчета, лекуващи взаимозависимост от селфита Най-странните неща, които днешните младежи обичат да вършат (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР