Учени изработиха кукла в човешки размер, която показва как бихме

...
Учени изработиха кукла в човешки размер, която показва как бихме
Коментари Харесай

Учени изработиха кукла-макет на човек, който 20 години е работил на бюро

Учени създадоха кукла в човешки размер, която демонстрира по какъв начин бихме изглеждали всички, в случай че работим 20 години на бюро в офис. Запознайте се с… гърбавата Ема.

Ема не наподобява доста добре – има подути крайници с разширени вени, очите й са зачервени и с торбички, има и гърбица. Всички страшни последствия върху тялото на куклата са основани на действителни проучвания върху офис служащи, написа topnovini.bg .

``
реклама

 „ Работният сътрудник на бъдещето “ е отчет, който цели да обърне внимание на вредата от непрекъснатата офис работа. Екипът от учени е воден от футуриста Уилям Хигам. Заедно те изследвали данни на повече от 3 000 офис служащи от Франция, Германия и Англия.



Според данните за Обединеното кралство 50% от всички офис служащи страдали от болежка и отмалялост в очите, 48% от болки в гърба и 48% от главоболие. Всички признаци и деформации били породени от работата им.

„ Ема е и много болна. Освен чисто образните характерности на куклата, тя би страдала от екзема, причинявана от стрес, наднормено тегло и непрекъснато отекли крака “, разясняват от екипа.

Учените сигнализират, че в случай че не бъдат взети ограничения за смяна на работната среда, това е бъдещето за всеки, който прекара 20 години зад бюро.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР