Учени и специалисти от САЩ разработват ваксина срещу коронавируса и

...
Учени и специалисти от САЩ разработват ваксина срещу коронавируса и
Коментари Харесай

България ще е сред първите страни, с които САЩ ще сподели бъдещата ваксина срещу COVID-19

Учени и експерти от Съединени американски щати създават ваксина против ковид и България ще е измежду първите страни, с които ще я споделят.

Това стана ясно в телефонния диалог, който министър председателят Бойко Борисов организира с държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео във връзка разпространяването на пандемията COVID-19.
Проф. Кантарджиев: Разработката на ваксина против COVID-19 ще продължи с месеци Добрата вест е, че коронавирусът не мутира бързо в „ главната си част “, съобщи шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания
Двамата обмениха отзиви за медикаменти, медицински консумативи и проби за диагностика. Борисов изиска комплекти за проби по метода PCR.

Борисов и Помпео бяха единомислещи, че всички страни са длъжни да продължат битката с пандемията посредством взаимопомощ и тясно съдействие при продан на сполучливи практики в лекуването.

Българският министър председател показа реорганизацията на българската промишленост, която от седмици създава защитни дрехи, шлемове, очила и маски.
Фармаколог: Евентуална ваксина против COVID-19 в този момент няма да има необикновен резултат За да се спре една зараза, би трябвало да има голям % имунизирани, с цел да пречат на разпространяването на вируса, счита проф. Георги Момеков
„ Като мине времето на пандемията, България, Европа и Съединени американски щати, които споделят идентични демократични полезности и свободи на жителите, дружно като стратегически сътрудници ще измъкнат страните си от икономическата рецесия в резултат на ковид “, сподели в телефонния диалог Майк Помпео.

Коронавирусът и България Концерти от у дома: Кампания на радио NJOY в поддръжка на българските медици Борисов с пояснение в обществените мрежи за какво се удължава изключителното състояние Бизнесмен: Може да разделим обществото на две групи и едната да се върне в икономическия живот Вътрешна македонска революционна организация с апел към банките за взаимност COVID-19: Има ли право родителят на болничен поради затворената детската градина? При неосъществена отмора – алтернатива да употребяваме ваучери до 24 месеца 422 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Отменят публичното разискване на плана за изменение на общия организационен проект на Царево Министерски съвет предлага изключителното състояние да се удължи до 13 май Девета жертва на ковид у нас „ Бизнес герои “: Дарителите по време на пандемия Англия вкара краткотрайни промени при кандидатстване за статут на уседналост " Галъп интернешънъл ": Доходите на 36% от българите са намалели след изключителните ограничения „ Пирогов “ пусна безвъзмезден уебсайт за инспекция на признаци на ковид Тестват депутатите за ковид във ВМА и „ Софиямед “ Служителка на БДЖ на гара Илиянци е умряла от ковид Акушер-гинекологията на УМБАЛ „ Св. Георги “ в Пловдив отваря порти след стерилизация Румен Гечев: Отмяната на бюджетната комисия поради Адемов е съмнителна Ръст на онлайн измамите около рецесията с COVID-19 Ген. Мутафчийски: Хасан Адемов постъпва в болница
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 422 23 10 20 Света 912565 54246 45541 191826 Заразени* Нови Починали България 422 23 10 Света 912565 54246 45541
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР