Учени, бизнесмени, интелектуалци, общественици, както и представители на 32 граждански

...
Учени, бизнесмени, интелектуалци, общественици, както и представители на 32 граждански
Коментари Харесай

Национален сбор за единение на българите събра интелектуалци в София

Учени, предприемачи, интелектуалци, общественици, както и представители на 32 цивилен организации от цялата страна, се събраха на народен общ брой за единство на българите, съобщи кореспондент на .
В Народния спектакъл " Иван Вазов " в София бе публично учредена новата групировка под името съдружие " Единение ". Неин ръководител ще бъде учен Стефан Воденичаров. Инициаторите отхвърлят всякаква политическа обязаност или настойничество, защото считат, че българите ще реализиран единство единствено " към общи цели и цели за бъдещото развиване и разцвет на България " .
Националният общ брой излъчи няколко решения, които са и самобитни оферти към необятната общност. Учените приканват да се инкриминира насаждането на остра борба измежду хората и да се " изключат от публичния и политическия живот носителите на корупция и хищничество ".
Новата групировка също по този начин се афишира за решителни ограничения по отношение на прекъсване на демографската рецесия, битка с бедността, самостоятелна правосъдна система, качествено обучение и опазване на здравето, както и грижа за българската просвета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР