Учен има доказателства за намесата на извънземни в спасяването на

...
Учен има доказателства за намесата на извънземни в спасяването на
Коментари Харесай

Извънземни може да спасят човечеството, твърди учен

Учен има доказателства за намесата на извънземни в спасяването на човечеството. Той е предложил доказателства за изказванията си в предишното, предполагайки, че би трябвало да се организира спор по тематиката за извънземните, само че до момента не е срещнал задоволително поддръжка в научната общественост, заяви Спутник.

Професорът по корейски език в катедрата по източни култури в Оксфордския университет - професор Йънг Чи, изложи скоро обществено концепцията си, че нашата планета може да бъде избавена от сериозна екологична рецесия, която може да докара до изгубване на човечеството от извънземни, кръстосващи се с хора.

В последната си книга, написана на корейски език и представена от в. " Дейли Мейл ", Йънг Чи твърди, че извънземните са отвличали хора, с цел да се " кръстосват " с тях, създавайки хибриди, способни да вземат решение комплицирани задания. Пример за такива решавани от " хибридите " проблеми са свързани с изменението на климата, като те употребяват извънредно високите си интелектуални качества.

Според проф. Чи извънземните са мощно обезпокоени от вероятността за гибел на човечеството, провокирана от възможна екологична злополука. " Може да се допусна, че " хибридният план " е отговор на идната гибел на човешката цивилизация ", споделя професорът. Чи твърди, че откакто тези хибриди съумеят в задачата си да решат проблемите на човечеството и да подсигуряват неговото оцеляване, извънземните ще трансформират " ниската си оценка за моралния потенциал на хората ".

Ученият до момента разполага с информация, с цел да удостовери теорията си, само че е намерил слаба поддръжка в научната общественост. Последното му предложение за осъществяване на спор по тази тематика в Оксфордския съюз е отхвърлено през 2018 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР