Учебните занятия на студентите в редовна форма на обучение до

...
Учебните занятия на студентите в редовна форма на обучение до
Коментари Харесай

ВТУ отваря врати за студентите на 7 март

Учебните занятия на студентите в постоянна форма на образование до 6 март да се реализират електронно, а от 7 март присъствено, като се съблюдава условието на Министерството на здравеопазването за съществуване на годен документ за имунизация, преболедуване или проучване. Това разпореди ректорът на висшето учебно заведение проф. Христо Бонджолов.

Учебните занятия за летния учебен срок на образователната 2021 – 2022 година за студентите, учащи се за придобиване на образователно-квалификационна степен „ магистър “ след висше обучение (редовна и задочна форма на обучение), щe се организират посредством смесено образование при съблюдаване на графика на занятията по схемата – 1/3 присъствено и 2/3 електронно (с далечен достъп).

Изисква се занятията да се възнамеряват след 24 февруари, а присъствените могат да стартират най-рано от 7 март. Полагането на изпитите ще се реализира онлайн, като се изключи държавния изпит по гражданскоправни науки в Юридическия факултет. Той ще се организира в интервала 24 – 26 март присъствено.
ТЕМА преди 2 часа 798 преди 3 часа 1329 преди 15 часа 4704
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР