Учебната година започна и родителите вече активно организират ежедневието на

...
Учебната година започна и родителите вече активно организират ежедневието на
Коментари Харесай

Новите услуги в Детски център Мама и аз тази есен

Учебната година стартира и родителите към този момент интензивно провеждат всекидневието на децата си. Търсят се занимания, които да надграждат знанията и уменията, да укрепват тялото и да развиват творчеството на учениците.

Във Варна има обилие от оферти на занимални, частни учители и спортни клубове. За родителя не е елементарно да координира графика на другите школи. Локацията и напредването са от значително значение, а най-важни са качеството на предлаганата услуга и средата – децата би трябвало да се усещат спокойни, с цел да учат дейно и на драго сърце.  

Вече 10 години във Варна работи Детски център „ Мама и Аз “. Той предлага на едно място услуги за деца от 0 до 12 години – обучение, творчество, музика, учене посредством игра, танци и спорт. Локацията е комфортна – отзивчиво място сред булевардите „ Осми крайморски полк “ и „ В. Левски “, а центърът разполага и с безвъзмезден под земята паркинг.

Тази есен „ Мама и аз “ уголемява обсега на някои свои услуги.



Мини академия „ Пам и Бу “ обичайно предлага интензивности за деца от 1,5 година до 5,5 година Работи се в дребни групи. Заниманията са проведени в полудневен или целодневен формат.  „ Пам и Бу “ посрещна образователната година 2022/2023 с две спомагателни нови зали и още една група за деца на 4-5 години. Осигурена е чудесно оборудвана база, здравословно хранене, съвременна среда за игра, образование и отмора. Програмите са съобразени с държавните просветителни стандарти, а учителите са с обучение по „ Предучилищна педагогика “. Прилагат се методиките за образование на Монтесори, Шулверк, необятно са застъпени и похватите на сугестопедията.


Занимални и школи „ Туки Так “ оферират занимания за деца от 6 година до 11 година, както през образователната година по този начин и през ваканциите. Учебният формат е  полудневен. Опитни педагози работят с учениците в слънчеви и уютни класни стаи. Осигурени са: кетъринг от компания за ученическо хранене, посрещане/ водене на учебно заведение, благоприятни условия за прилагане на спомагателни услуги в Детския център на преференциални цени.


Отсега се възнамеряват и заниманията през ваканционните дни. Традиционната „ Лятна академия “ действа от 1 юни до 14 септември. Децата прекарват времето в  развлечение, подготовка за идната образователна година, арт и спортни занимания, излети измежду природата, визити на музеи, атракциони и туристически местности. За лято 2023 Центърът приготвя напълно нови занимания за учене посредством игра навън: туристическо насочване, „ оцеляване “ в гората и запазване на природата.



В „ Мама и аз “ се оферират самостоятелни и групови уроци за възпитаници по разнообразни предмети: британски и български език за деца от предучилищна възраст до IV клас; математика за възпитаници от IV до VII клас; уроци по пиано и вокална подготовка; креативен работилнички за преодоляване на техники с новаторски материали за моделиране и изобразяване.



На територията на Центъра действат Логопедичен кабинет, Школа за ментална аритметика, Музикално ателие, балетна и танцова школа, арт ателиета, спортни клубове по айкидо, у-шу и пилатес – всички те допълват и уголемяват концепцията на Детския център да дава на едно място услуги в интерес на родителите и децата.



Началото на образователната година нормално леко натъжава децата, тъй като свършват свободните ваканционни дни. Преходът за родители и възпитаници във Варна може да бъде по-плавен и без стрес, в случай че се възползват от предложенията на Детски център „ Мама и аз “, с цел да провеждат образователното и свободно време на своите деца. В песента се пее: „ Отива си лятото, идва есента “, само че с „ Мама и аз “ 250-те дни до лятната почивка минават незабелязано.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР