Учебната година в може да започне с физическо присъствие от

...
Учебната година в може да започне с физическо присъствие от
Коментари Харесай

Учениците в Румъния се връщат в клас на 1 октомври?

Учебната година в може да стартира с физическо наличие от 1 октомври, което е две седмици по-късно от нормалното. Това съобщи през днешния ден министър председателят Лудовик Орбан, като означи, че към момента не е взето решение по въпроса, заяви уеб сайтът Зиаре.
Орбан сподели, че се разисква разновидността учениците да тръгнат на учебно заведение от 1 октомври, а в интервала от 14 до 30 септември да учат онлайн. Премиерът означи, че в края на лятото както учениците, по този начин и учителите се връщат от почивки и пътувания, което съгласно епидемиолозите носи нараснал риск от разпространяване на ковид. Той добави, че решение следва да бъде взето след полемики в границите на държавното управление и добави, че " то ще бъде оповестено навреме ".
 Румъния обмисля отварянето на кина, театри и заведения за хранене Румъния обмисля отварянето на кина, театри и заведения за хранене
Румънските театри, кина и заведения за хранене може да отворят порти от 1 септември. Ако това се случи, в тях ще се съблюдава физическа отдалеченост и...
Броят на новозаразените с ковид в Румъния остава висок през последните дни. Днес страната заяви за 1 339 нови случая и 47 смъртни случая през последното денонощие. 485 пациенти се намират в интензивни отделения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР