Участвалите в разговорите, посветени на войната се договориха да продължат

...
Участвалите в разговорите, посветени на войната се договориха да продължат
Коментари Харесай

Продължават консултациите за мир в Украйна

Участвалите в диалозите, отдадени на войната се договориха да продължат интернационалните съвещания. Целта е цел създаване на обща основа за мир.

Срещата се състоя в Джеда и бе отдадена на войната в Украйна. Във форума участваха съветници по националната сигурност и представители на повече от 40 страни.

Саудитска Арабия и още няколко страни са показали на срещата рамката на евентуален кротичък проект за Украйна. Участието на Китай е несъмнено като изключително значимо.

На срещата е имало необятна поддръжка за продължение на полемиките по филантропичната помощ, износа на храни и нуклеарни и екологични въпроси.

Мирният проект приканва за преустановяване на огъня по всички фронтове и за мирни диалози сред Русия и Украйна под егидата на Организация на обединените нации. Планът ще се основава на запазването на териториалната целокупност на Украйна и също по този начин приканва за замяна на военнопленниците.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели пред „ Ню Йорк Таймс “, че „ момента няма основа за съглашение с Украйна и че съветските военни интервенции ще продължат в обозримото бъдеще.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР