Участвали са много компетентни лица, той ги е утвърждавал. Да

...
Участвали са много компетентни лица, той ги е утвърждавал. Да
Коментари Харесай

Адвокатът на Нено Димов: Ангажирани са множество министерства и администрации с водната криза

”Участвали са доста способени лица, той ги е утвърждавал. Да се твърди наказателна отговорност, че си се съобразил с способените лица е много прекомерно. Той подписва както всеки министър. Никое длъжностно лице не може да носи наказателна отговорност за съответни нарушавания, има министерство, което приготвя неговите решения.
Той не се отхвърля от подписа си, само че е несъмнено, че са ангажирани голям брой министерства и администрации ". Това сподели юристът на Нено Димов Ина Лулчева пред bTV.

" Очакваше да се подхващат акции против министри. Той дали е бил сюрпризиран, не мога да ви кажа ", добави тя.

Прокуратурата би трябвало да се показва с актовете си. Единственото за което е повдигнато обвиняване е графиците за водата, които са ежемесечни и той ги е утвърждавал, сподели още Лулчева.

Припомняме, че от прокуратурата през вчерашния ден оповестиха, че 97 хиляди поданици на Перник нямаше да са на режим, в случай че министърът на околната среда и водите Нено Димов не беше разрешавал на сдруженията “Стомана Индъстри” и “Топлофикация” да употребяват за промишлени потребности намаляващите води на язовир “Студена”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР