Участвалата във филми за възрастни Миа Халифа се обърна към

...
Участвалата във филми за възрастни Миа Халифа се обърна към
Коментари Харесай

Порнозвездата Миа Халифа се подготви за Третата световна война СНИМКИ 18+

Участвалата във филми за възрастни Миа Халифа се обърна към милионите си почитатели в Twitter и показа терзанията си по отношение на протичащото се в Близкия изток.

От известията на родената в Ливан някогашна порноактриса, а в този момент медийна персона, състезателен коментатор, уебкам модел, потребителите научиха, че тя към този момент е създала тактически проект по какъв начин да се оправи със обстановката и даже сподели фланелка с съветския герб.



"Съединените щати са в спор с Иран. Иран е съдружник на Русия ", написа Халифа и прибавя пред фотографията. - "Правя го за всеки случай. "

Звездата отбелязва, че тази фланелка е нейният комплект за незабавно бягство и избавление в Русия.

Миа Халифа споделя още, че е съумяла да вземе дрехата, когато известният съветски хокеист Александър Овечкин стартира да играе за „ Вашингтон Кепиталс “, нейния обичан клуб от НХЛ.



След като се отхвърля от порноиндустрията, Миа е направила доста, с цел да се промени ставайки онлайн инфлуенсър, говорейки за храна, спорт и пътувания.



26-годишната Халифа постоянно се е опитвала да омаловажи времето си във филмите за възрастни, като преди време разкри, че е спечелила по-малко от 10 000 паунда от присъединяване си в порнофилмите.



Тя постоянно радва почитателите с актуализации за живота си посредством Instagram, а също по този начин разгласява горещи селфита за своя легион почитатели.



По-рано Миа Халифа бе споделила и за своята стигмата, с която се сблъсква, откакто напусна промишлеността за възрастни като една от най-гледаните порно актриси в света.

Превод и редакция: БЛИЦ








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР