Участвалата в предишното управление партия на Георги Първанов АБВ, водена

...
Участвалата в предишното управление партия на Георги Първанов АБВ, водена
Коментари Харесай

АБВ ще убеждава БСП и ДПС да искат вот на недоверие на Борисов за цялостно творчество

Участвалата в предходното ръководство партия на Георги Първанов АБВ, водена от някогашния вътрешен министър от времето на Тройната коалиция Румен Петков, ще опита да убеди Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да се задействат с избор на съмнение към държавното управление " Борисов 3 ". За задачата АБВ щяла да показа " обосновани оферти " на " демонстриращите опозиционност " Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, стана ясно от думите на Петков.
За какво ще се желае избор на съмнение? Първо, за изцяло творчество на държавното управление - поради неуспеха му в редица браншове като опазване на здравето, битка с демографската рецесия, енергиен бранш, сигурност, интернационална политика и редица други. Второ - поради модернизацията на българската войска. По думите на Румен Петков, в отчета на военния министър, който е обвързван със закупуването на нов военен аероплан, има задоволително учредения за настояването на подобен избор, защото в документа се показват най-малко пет несъответствия с условията на страната за закупуване на подобен вид бойна техника.
" Първо ние сме задали едни условия, с които изолираме две от най-големите международни компании за произвеждане на изтребители. За да осигурим неучастието им в състезанието ни, вземаме решение в Народното събрание и през днешния ден държавното управление желае Народното събрание да премисли това си решение. Това е не просто национално изменничество за момента, само че и в бъдеще. Защото 15 милиона лв. повече ще заплащат нашите Военновъздушни сили годишно, в случай че са въоръжени с F-16, спрямо различен вид самолети. За това доста значимо е господин Каракачанов да излезе и да разяснява всеки един от текстовете, които е подписал ", съобщи Петков.
Катастрофата в Агенцията по вписванията, сривът на Търговския указател, неуспехът на БАБХ при опитите си за преодоляването на чумните епидемии при свинете и дребните преживни домашни, злополуката с банкрута на застрахователната компания „ Олимпик “, при която поради липса на надзор от страна на страната ръководещите позволиха 200 000 български жители да останат без застраховки за своите коли, бяха измежду останалите претекстове, посочени от АБВ за поискания избор на съмнение. Не на последно място от АБВ акцентираха и проблемите в бранш енергетика, които водят след себе си непрестанни повишавания на цените на тока и парното.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР