Участниците в световния икономически форум в Давос първи получиха възможността

...
Участниците в световния икономически форум в Давос първи получиха възможността
Коментари Харесай

Audi на ток гази снега

Участниците в международния стопански конгрес в Давос първи получиха опцията да се убедят в качествата на електрическия автомобил Audi Е-tron. Германската компания обезпечи автопарк от 50 коли за превозване на гостите на огромното събитие. Превозните средства циркулираха сред летището в Цюрих, зимния курорт Давос и покрайнините.

 Audi electrifies the World Economic Forum in Davos

Инженерите на Audi построиха три специфични мобилни контейнера с обща мощ 700 кВт и потенциал 1,14 мВтч, от които се зареждат електрическите автомобили със „ зелена “ сила, добита от възобновими източници. С този план се изследват опциите за наново потребление на използваните акумулаторни акумулатори на електрическите коли. След привършване на дейната фаза на употреба в даден автомобил, високоволтовите акумулатори не престават да бъдат подобаващи за приложение в разнообразни сфери за запазване на сила.

 Audi electrifies the World Economic Forum in Davos

Използваният за превоз на гостите в Давос модел Audi E-tron е първият напълно електрически SUV модел на Audi. Той ще бъде пуснат в дилърската мрежа от идната седмица. Към момента към този момент има направени над 20 000 резервации за него. Превръщайки го в формален транспортират на международния стопански конгрес, Audi обявява практичността на електрическия автомобил в изискванията на сурова зима в заснежените швейцарски Алпи. Задвижващата система на модела се състои от два електрически мотора (по един на предния и задния мост) с обща мощ 408 к.с. и въртящ миг 664 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава 5,7 секунди, а оптималната скорост е лимитирана по електронен път до 200 км/ч. Със заредени акумулатори пробегът е до 417 км, по данни на производителя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР