Участниците в Олимпийските игри в ПьонгЧанг са принудени да търпят

...
Участниците в Олимпийските игри в ПьонгЧанг са принудени да търпят
Коментари Харесай

До какво води суетата на олимпийските състезатели

Участниците в Олимпийските игри в ПьонгЧанг са принудени да търпят арктически студове. Въпреки температурите от -20 градуса, те би трябвало да наподобяват допустимо най-добре, тъй като целият свят е вперил взор в тях. Така се стига до някои куриозни обстановки.

Тъй като множеството гримове, които се употребяват, са на водна основа, те безусловно замръзват върху лицата на спортистките . Това не се отразява по никакъв начин добре на кожата им, само че не би могло да ги откаже от гримирането преди следващата спортна демонстрация.

Скиорката Естер Ледека пък измисли ексцентричен и недопустим за мнозина вид за битка с неприятните условия. Вместо да натоварва лицето си с грим по време на съревнование, тя просто остана със скиорските си очила и на конференцията след непредвидения й успех .

 Снимка 341103

Златната медалискта Клоуи Ким пък направи всичко по силите си, с цел да сдържи сълзите си по време на награждаването, единствено и единствено да не скапе очната си линия , за която призна, че се е потрудила много.

Неприятният резултат е усетен и от всички членове на делегации и публицисти. Единственият излаз е грим на маслена основа, както и дълбока хидратация, с цел да се предотвратят трайни последици по кожата. Вазелинът също е вид, вместо основа, с цел да се избегне чувството за заледяване на лицето .

 Снимка 341105

Дерматологът доктор Уитни Боу поучава освен олимпийците, само че и всички на ски почивка, да се грижат добре за кожата си, само че и да употребяват авокадо, чия, сьомга и ядки, до момента в който са изложени на рискови условия . Това дава вътрешна поддръжка в битката с неподходящите условия, написа Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР