Участниците в немското издание на риалитито „Биг Брадър не знаят

...
Участниците в немското издание на риалитито „Биг Брадър не знаят
Коментари Харесай

Участниците в немския `Биг Брадър` не знаят за пандемията от коронавирус

Участниците в немското издание на риалитито „ Биг Брадър " не знаят за пандемията от ковид. Те са влезнали в къщата повече от месец преди регистрирането на първите случаи на COVID-19 отвън първичното огнище - град Ухан, оповестява Би Би Си, представен от Бтв.

Освен това четирима души, които влязоха в къщата на 9 март, получават инструкции да не приказват за ковид.

В момента в Германия доказаните случаи на болестта са близо 7000, а смъртните случаи са 14. Страната затвори границите си с Франция, Австрия, Дания, Люксембург и Швейцария.

Участниците ще бъдат осведомени за пандемията онлайн довечера след рецензии в обществените мрежи, че телевизия SAT 1 не известява на участниците за изключителната обстановка. Решението на малкия екран да заяви какво става отвън къщата е взето след съвещания с близки на участниците. Те ще могат да задават въпроси към водещия и лекаря на предаването и ще видят видео на околните си.

Политиката на SAT 1 разрешава състезателите да се осведомят за външния свят единствено в случай че непосредствен родственик или другар почине.

В кандското издание участниците започнаха да се усъмняват, че нещо се случва, защото от 12 март не чуват публиката, която нормално е събрана в студиата, при които се гласоподава изгонването на участник.

Въпреки това от продуцентската компания „ Глобъл ТВ " са решили да дават настояща информация на хората в къщата и са ги успокоили, че околните им са в положително здраве.

В Бразилия 20-тото издание на „ Биг Брадър " тече от 21 януари и се чака да продължи до края на април. Би Би Си написа, че и там най-вероятно участниците не знаят за COVID-19, само че има опити, които целят да се откри дали те ще бъдат осведомени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР