Участниците в 64-ия международен гребен поход по река Дунав ТИД

...
Участниците в 64-ия международен гребен поход по река Дунав ТИД
Коментари Харесай

Видин изпрати участниците в международната регата ТИД

Участниците в 64-ия интернационален гребен поход по река Дунав ТИД тази заран отпътуваха към идната си спирка по пътя до устието на Дунав - Лом.
В неделя във Видин дойдоха към 150 представители на 12 страни. Вчера те се срещнаха с кмета на община Видин Огнян Ценков, който ги приветства. "Ние се стараем да създадем една гостоприемна конюнктура и фактически да ви посрещнем като общителни домакини. Мога да ви уверя, че за в бъдеще време постоянно ще сте добре пристигнали при нас в град Видин и в средновековния палат "Баба Вида ". Поздравявам ви за това ваше начинание, за вашата резистентност, за вашата непримиримост. Пожелавам ви доста здраве и сполучливо привършване на целия маршрут ", сподели градоначалникът.
Ръководителят на българския сектор на ТИД Йонко Кожухаров, за следващ път изрече задоволство от организацията на лагера във Видин.
"Тази година в българския сектор гребем под надслова "ТИД е Видин ". Така ние изричаме нашата признателност за топлото посрещане тук като всички рекламни материали тази година са свързани с Видин и със признака на града - крепостта "Баба Вида ". Тази година в регатата се включват към 150 представители от страните Австралия, Австрия, Англия, Германия, Румъния, Съединени американски щати, Словакия, Сърбия, Унгария, Холандия, Хърватия, Швейцария и България. Те дойдоха на видинския бряг на 11 август и се настаниха в палатковия лагер до крепостта „ Баба Вида “. Най-малкият участник е деветгодишният Виктор от Сърбия, а най-възрастните - Майкъл Килиън от Англия и Матилде Рост от Германия, които са на осемдесет години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР