Участници в специалната военна операция в Украйна ще участват в

...
Участници в специалната военна операция в Украйна ще участват в
Коментари Харесай

Руски войски, били в Украйна, ще маршируват на Червения площад

Участници в " специфичната военна интервенция " в Украйна ще вземат участие в парада по случай 77-годишнината от успеха във Великата отечествена война на Червения площад с най-новите БТР-и.

Това оповестява ТАСС, която наблюдава генералната подготовка на парада през днешния ден, траяла един час на знаковия московски площад.

Държавната организация цитира диктора, който декларира, че десантчиците, които са взели участие в специфичната военна интервенция за отбрана на ДНР и ЛНР, са се движили в колоната от военна техника на БТР-МДМ " Ракушка " . Също по този начин феновете, пристигнали на подготовката, са ги посрещнали с овации, като са станали на крайници в символ на почитание.
 Опасенията от Деня на успеха на Москва в Украйна порастват
Опасенията от Деня на успеха на Москва в Украйна порастват

В градовете покрай фронта, като и в Одеса, ще бъде въведен комендантски час

Иначе утринната сводка на Министерство на защитата на Руската федерация не оповестява за някакво съществено придвижване по фронтовата линия . Изявата на представителя на МО генерал-майор Игор Конашенков минава в изброяване на военните триумфи на съветската войска и изумените цели. Изброяване на завладяни обитаеми места няма.

През нощта съветските сили за противовъздушна защита са свалили 13 безпилотни летателни апарата, три ракети " Точка-У " и девет снаряда от многоцелевата ракетна система " Смерч " на украинските въоръжени сили (ВСУ). Свалените 13 украински безпилотни летателни апарата през нощта са от Николаевска област , както и край селищата Сигналное, Луганское, Красногоровка, Ясиноватое и Зугрес в Донецката национална република, Олхинское в Херсонска област и Чернещина в Харковска област.

Поразените три украински балистични ракети " Точка-У " и деветте ракети " Смерч " са били прихванати над град Изюм, Харковска област.
 Успехи на контраофанзивата край Харков
Успехи на контраофанзивата край Харков

Руските военни не престават да обстрелват и гражданска инфраструктура в Николаев

Ракетните войски и артилерията на сухопътните войски поразяват 240 цели на въоръжените сили на Украйна по време на специфична интервенция през нощта - 44 командни пункта и 196 опорни пункта на украинските войски.

По традиция се дават данни и от началото на така наречен " специфична интервенция " - съветските въоръжени сили са унищожили общо 152 самолета, 112 хеликоптера, 762 безпилотни летателни апарата, 295 ракетни системи земя-въздух, 2895 танка и други бойни бронирани машини, 333 ракетни установки, 1364 единици полева артилерия и минохвъргачки и 2716 специфични военни машини.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР