Участници в масово сбиване в село Бъркач са нападнали полицаи

...
Участници в масово сбиване в село Бъркач са нападнали полицаи
Коментари Харесай

Нападнаха полицаи с камъни след масов бой в плевенско село

Участници в всеобщо сборичкване в село Бъркач са нападнали служители на реда с бирени бутилки и камъни - един от нарушителите е арестуван. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.

Около среднощ в неделя в полицията в Долни Дъбник е получен сигнал, че в центъра на с. Бъркач има всеобщо сборичкване - на около 15-20 души.

При опит да ги разтърват, полицейските чиновници са нападнати от биещите се с бирени бутилки и камъни.Сформирана е незабавно група за посещаване на местопроизшествието и са извикани спомагателни сили от чиновници на Районното ръководство в Долни Дъбник.

В сбиването са потърпевши трима мъже - двама локални поданици - 24-годишен, който е с контузии по главата, 27-годишен, който е с фрактура на носа и пострадвания по главата, и 24-годишен от с. Горни Дъбник, също с пострадвания по главата. Тримата са откарани в ЦСМП-Плевен.

За 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи е арестуван 24-годишен от с. Бъркач. Образувано е досъдебно произвеждане за закононарушение по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс. Работа продължава проверяващ служител на реда.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР