Участници в две сбивания са задържани снощи в РУ -

...
Участници в две сбивания са задържани снощи в РУ -
Коментари Харесай

Две сбивания в Пловдивско само за часове: Има ранени и задържани

Участници в две сбивания са арестувани нощес в районно управление (на МВР) - Раковски. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Първият сигнал постъпил в дежурната част на районното ръководство в 21.50 часа - в Момино село кавга сред двама съседи, на 40 и 48 години, прераснала във физическа разпра и по-младият блъснал с дървен кол по главата съперника си.

Пострадалият е прегледан на място от пристигналия лекарски екип и освободен за домашно лекуване. 40-годишният е отведен за период до 24 часа в полицейския арест.

Час по-късно още веднъж било обявено за сборичкване, само че този път сред локални поданици на село Белозем. Незабавно натам били ориентирани патрули на районното ръководство и пловдивския бранш "Специализирани полицейски сили ". В резултат на бързата им интервенция разрастването на спора било предотвратено, без да има съществени последици.

Повърхностни рани получили трима участници, на които е оказана здравна помощ. Като основатели на сбиването в районното ръководство са арестувани 8 мъже.

След отчет на случаите в Районна прокуратура - Пловдив са формирани две досъдебни производства по член 131, алинея 1, т.12 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР