Участникът в Биг брадър упорито отказва мисии в риалити шоуто,

...
Участникът в Биг брадър упорито отказва мисии в риалити шоуто,
Коментари Харесай

ЯЯ лъсна в скандален клип, мачка голи мацки

Участникът в " Биг брат " настойчиво отхвърля задачи в риалити шоуто, тъй като вероизповеданието му " уагабунга " му не разрешава да допира непознати дами. От началото на телевизионното предаване той настойчиво убеждава съквартирантите си, че е невероятно да има физически контакт с представителки на нежния пол. И би трябвало да съблюдава благовъзпитание. Това не всеки път е било по този начин.

През 2006 година ЯЯ прави дует с фолкаджийката Кали. Клипът към парчето " Катастрофа " е повече от провокационен. Роянов, който тогава е с къса коса, е заобиколен от разголени танцьорки, които му се увиват като пустинни кобри. " Уагабунга " не намира място във видеото, тъй като физическите контакти са доста и някои кореспондират към нежното порно. Девойките без срам пускат ръце на артиста, като в някои моменти прокарват крака и по мъжкото му достолепие. Вместо да се тормози, музикантът обилно мята гьобеци и припява на Кали.

" Не съм послушна, ходя по ръба.

Не ме докосвай - ще стане злополука.

Вземи си въздух, потъваш по този начин,

навлезе много във тая блъсканица ",

му пее чалгарката, само че ЯЯ въобще не я слуша и я прегръща, като даже налита да я целува. Макар и несполучливо. " Люби ме! " и " Искам те, младоженка " са някои от закачките, които ЯЯ насочва към Кали в ретро чалга продукцията.

Катастрофата става цялостна, когато голите танцьорки са сменени от подражател на Азис. Двойникът с перхидролена визия и свръхедро тяло е подложен на тотална подигравка от Кали и Роянов, които му тикат предмети в устата, а най-после с ритник в задните елементи го изхвърлят от сцената. За край Стоян декларира от нищото, че той е самият Майкъл Джексън.

" За пред хората Роянов се прави на образцов мъж, само че действителността е друга. Вероятно много се срами от предишното си, щом не желае да се загатва ", разясниха запалени почитатели на риалити шоуто. В обществените мрежи към този момент се появиха шеговити мнения, че " уагабунга " е религията на мъжете под чехъл, намеквайки, че поради дамата до себе си ЯЯ не смее да допира представителки на другия пол. Камерите на " Биг брат " въпреки всичко го изловиха да се прегръща с Жени Калканджиева, преди да я изгонят от къщата.

Заради отводите си в риалити шоуто Стоян докара голям брой проблеми на съквартирантите си, оставяйки ги без храна и цигари. Отказът му да аргументира номинациите си способства и за прекъсването на топлата вода в къщата. Според Роянов вероизповеданието му се е зародило в Африка, а по-късно продължава разпространяването си в Испания. Става известно в Америка и най-после доближава до България, където " се изповядва от двама-трима души ". Стоян е получил просветлението си за " уагабунга ", до момента в който е бил в Родопите. Приятели на рапъра споделят, че това в действителност е цялостна небивалица и той е " сътворил " религията след детско зрелище, в което взе участие и в което се загатва думата " уагабинга ". Според близки на ЯЯ с държанието си той се подиграва на шоуто и останалите съквартиранти.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР