Участникът от тазго­дишния риалити формат на NOVA Игри на волята“

...
Участникът от тазго­дишния риалити формат на NOVA Игри на волята“
Коментари Харесай

Конкуренция: Елвиса на Емануела стана певец

Участникът от тазго­дишния риалити формат на NOVA „ Игри на волята “ Мартин - Елвиса се изяви в но­во амплоа - на артист. Т ой не бе самичък, а на сцената в столичен клуб с него в дует се из­яви и различен участник от хитовото предаване - Иван Рълев.

Риалити звездите из­пълниха хитовото пар­че Angels на Robbie Williams един до друг. Освен че демонстрираха гла­совите си благоприятни условия, двамата изненадаха присъстващите и с поч­ти идентичен стайлинг - бели ризи на райета. Присъстващи коменти­раха, че Елвиса е съумял да засенчи някогашната си половинка - фолкдивата Емануела, тъй като сподели забележителни гласови данни и получи бурни овации от присъстващите в клуба. По този метод той и Иван се почувстваха като професионални артисти. Това се случи тъкмо след присъединяване на известния попфолк реализатор Джордан.

Освен тях двамата в заведението бяха още доста участници от предаването, измежду които Момчил, Калоян. Виктория, Моника и още. Приятелите демонстрираха по какъв начин се забавляват на масата след осъществяването на Марто и Ръ лев. Денислава, която е от тима на старейши ните, пък се щракна със зеленчуци в ръка, иронизирайки постъпката им във формата, където откраднаха някоя друга краставица от стопанството, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР