Участникът от България търси талант Александър Димитров се оплака в

...
Участникът от България търси талант Александър Димитров се оплака в
Коментари Харесай

Участник от България търси таланти се оплака: Поканиха ме в предаването, а ме представиха като някакъв дебил

Участникът от " България търси гений " Александър Димитров се оплака в редакцията на " Петел ", че от предаването по бТВ са го поканили, а в действителност е изглеждал като дебил, защото феновете не са съумели да схванат какво и за какво показва. 

Ето и цялото изказване на участника:

" Снощи ме даваха в телевизионния ефир, където демонстрирах " Стоманено Тяло ".

Искам да изразя недоволството си, тъй като в предаването не споделиха задачата, с която съм там, а тя е да покажа, че силовите тренировки понижават риска от рак с 31% (изследване на университета на Сидни) и понижават риска от съвсем всички други заболявания. Демонстрирам какъв брой съм здрав, с цел да покажа неповторимите резултати от спорта. Не единствено външно съм здрав, само че и вътрешно. Хора от предаването ме потърсиха по фейсбук и телефон и споделиха, че желаят да вземам участие, и че съм бил един от най-интересните в предаването. Разбрахме се да вземам участие при изискване, че ще кажат задачата ми за присъединяване, само че естествено са изрязали всичко, което споделих и наподобявам като дебил, тъй като хората не знаят за какво го показвам въобще... Даже пред журито споделих, че в случай че печеля, ще даря парите. Не разбирам за какво са изрязали всичко, което говорех.

Това може да се случи на всеки човек. Пиша го само, тъй като не е заслужено ", приключва коментара за присъединяване си Александър Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР