Участник в националния маратон по бягане в защита на Национален

...
Участник в националния маратон по бягане в защита на Национален
Коментари Харесай

Оставка на правителството поиска участник в бягането за защита на Пирин

Участник в националния маратон по тичане в отбрана на Национален парк " Пирин " изиска оставка на държавното управление , заяви БНР.

Това стана ясно при предаване на щафетата този следобяд на площад " България " в Благоевград. Щафетата и посланията, събрани от градовете, през които мина протестната самодейност, бяха предадени на идващите участници.

Това обръщение съобщи Стоян Мавродиев , който до неотдавна беше регионален шеф на Българската организация по сигурност на храните. Той е минал дистанцията от Разлог до Благоевград самичък . И съобщи своето персонално обръщение на момчето и момичето, които поемат щафетата до Дупница.

По думите на Мавродиев, решението, с което се разрешава смяна на проекта на естествен парк Пирин, е на цялото държавно управление . Оставката единствено на министъра на околната среда Нено Димов не е задоволителна. Така, че желаеме оставка на държавното управление, стимулира се Мавродиев.

 В Пирин няма да се строят хотели и заведения за хранене, единствено спортни уреди, увери властта
В Пирин няма да се строят хотели и заведения за хранене, единствено спортни уреди, увери властта

Община Банско стартира да създава организационен проект за ски зоната

Моето обръщение е: " Не се опасявайте, няма от какво да се плашим, страната е наша ". Трябва да знаете, че институциите не са ни отговорни, ние сме отговорни, тъй като не желаеме да упражняваме надзор върху тях , съобщи участникът в маратона в поддръжка на опазване статута на парк Пирин.

Националният пробег е в отбрана на Пирин и против признатата от държавното управление смяна в проекта за ръководство на националния парк .

Владимир Милушев от фондация " Биоразнообразие ", клон Беласица, връчи посланието от Благоевград:

Пирин на народа, не на олигарсите. Силна страна се прави от мощни хора . Всеки град предава послания. Думите от Бургас през Свиленград, Пловдив, Пазарджик и всички други градове дотук ще бъдат прочетени на националния митинг в София в четвъртък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР