Участничките в предаването Ергенът са извадка на част от българките,

...
Участничките в предаването Ергенът са извадка на част от българките,
Коментари Харесай

Васил Найденов: Младите момичета виждат, че да преуспеят трябва да имат богат любовник

" Участничките в предаването " Ергенът " са извадка на част от българките, само че не и на всичките, популярност на Бога. Това важи и за цялото младо потомство, което търгува с телата си, а и музиката им е такава. Не ме изненадва - три генерации израснаха с попфолк в най-изопачения му тип и младите девойки виждат, че да преуспеят би трябвало да имат богат ухажор, който да им подари я бюст, я нов нос и да имат кола с водач ".

Това сподели в изявление огромната звезда на българската сцена Васил Найденов във връзка шоуто " Ергенът " по Би Ти Ви. Според него, е тъжно, че неговите набори не могат да си разрешат да дойдат да го гледат, нито екскурзия, нито нови облекла, тъй като живеят на ръба на минимума.

" Обясняват ни по какъв начин се вдигнали пенсиите, животът е поскъпнал двойно. Тъжно е. Освен това, ние плачем за войната в Украйна, в същото време децата ни ги избиват на пешеходните пътеки, а страната нехае. Плачем на непознати гробове, а нашите деца умират, до момента в който причинителите още веднъж ги оправдават, защо правораздаване приказваме ", пита Васил Найденов.

Само преди дни Кеца пусна своя нова ария в дует с Йорданка Христова. Песента " Amor " събра стотици лайкове от почитателите още първия ден на стартирането в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР