Участничките в Ергенът сигурно в момента са много тъжни. Включително

...
Участничките в Ергенът сигурно в момента са много тъжни. Включително
Коментари Харесай

След проявата на маман дьо Генчева в Ергенът, заговорихте за ново предаване – Свекървата

Участничките в " Ергенът " несъмнено сега са доста тъжни. Включително и победителката Валерия.

Седмици наред те впечатляваха с женската си завист, която извираше даже и от екстеншъните им, обиждаха се на " Глиган Пешев " и ръсеха бисери като това, че Дева Мария е заченала от Исус. Или че, изтъквам, " за жалост котката ми не приказва човешки ".

Вечер след вечер състезателките обличаха допустимо най-умопомрачително грозните и кичозни рокли, нареждаха се като аптекарски шишенца, покачени на високи токчета, и с боязън чакаха да получат своята роза или да бъдат освободени от тоя цирк, с цел да си натрупат почитатели в Instagram на воля.

И най-после пристигна мама Светла (както ще назовем майката на Евгени) и открадна шоуто, тъй като се оказа, че е хардкор консервативна и с противен темперамент.

Мама Светла " влезе " на Валерия по този начин, както и яденето на луканки и доенето на почтени козички не е разстройвало природозащитничката. Вследствие на това последната стартира да срича, да мрънка и речникът ѝ внезапно се сведе до към тридесет думи.

За няма и 10 минути мама Светла разпъна на кръст бъдещата победителка с всички типични за неприятна свекърва приказки.

За това време разбрахме, че маман държи синовете ѝ да ѝ се обаждат всеки ден, нищо, че са огромни мъже със личен живот, да се преценяват с нея и нейното мнение, както и наложително да кръстят всичките си деца на нея, даже и да са момчета. Само оставаше някой да попита Светла дали е съгласна най-малко едното да се споделя Ламби.

Освен това разбрахме, че в фамилията на Ергени царува безсърдечен матриархат, в който не може всеки да прави каквото му скимне, камо ли да гледа кучета и да е веган.

След проявата на маман дьо Генчева най-вероятно продуцентите са почнали да си скубят косите и да се ядосват, че са изтървали тази златна мина.

Трябваше да вкарат мама Светла в " Ергенът " още в първите епизоди и всяка серия да включва най-малко един диалог сред нея и някоя от участничките.

Щеше да е скъпо да забележим по какъв начин майката разпитва да вземем за пример силиконовата Габи по какъв начин желае да си кръсти децата и дали инфлуенсърката е съгласна пет генерации да съжителстват в едно жилище.

Още по-разтърсващ би бил диалог сред мама Светла и белиденс танцьорката Моника Зенгинер, в който родителката пита състезателката по кое време ще си откри естествена работа.

Въобще, риалитито е изгубило голям коз в лицето на майката на Ергени, която щеше да се трансформира в най-големия призрачен сън на всяка, дръзнала да приближи пианиста на по-малко от метър и петдесет. Все отново Светла има мразовит взор - от тези, с който можеш да охладиш бутилка розе за броени секунди.

Това, комбинирано с мегаконсервативните ѝ възгледи, тихия звук и парливия речник, прави от маман топ оръжие за всеобщо поразяване, написа Webcafe.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР