Участничката в първия Биг Брадър“ в България Зара е отишла

...
Участничката в първия Биг Брадър“ в България Зара е отишла
Коментари Харесай

Зара се събра с Божков в Дубай?

Участничката в първия „ Биг Брадър “ в България Зара е отишла при Васил Божков в Дубай, такива клюки доближиха до Lupa.bg. Макар риалити героинята да твърди, че е в Бахрейн, това е за илюзия, а в действителност от месец се намира в Дубай, където живее при своя спонсор.

Както уеб сайтът ни писа, избягалият милиардер е спонсорирал престоя на брадърката Зара в Ню Йорк и образованието й в тамошна школа по актьорство. Той толкоз си паднал по бисексуалната хубавица, че я трансформирал в своя публична любовница, по която харчел крупни суми. Известният със страховития прякор Черепа хазартен необут с 19 обвинявания, имал уязвимост към брюнетката, с която и до през днешния ден е в топли връзки. 

След като схванала, че Божков е в Дубай, където преди живееше Светлозара Трендафилов, както е същинското име на хубавицата, тя незабавно се свързала с Черепа и почнали да поддържат връзка. Не след дълго хазартният необут поканил някогашната брадърка при себе си.

Зара се прочу от първия сезон на „ Биг брат ” в края на 2004 година, когато бе единствено на 21. В Къщата под зоркото око на камерите тя прави секс първо с мъж, а след това и с жена. Нашумяла с разкрепостената си половост варненката бързо се впусна в светския живот у нас. Една от най-дългите й връзки бе с предприемача Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, само че тя го заряза, с цел да учи актьорско майсторство в Ню Йорк. 

Оказа се, че образованието й в Съединени американски щати е коствало 46 000 $ – сума, която платил не Ицо Стоте манекенки, а милиардерът Васил Божков. 63-годишният олигарх години наред бе апетитен за най-богатия българин, а положението му се прави оценка сред 1 и 3 милиарда лв..


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР