Участничка в американското рилиати за отслабване My 600-lb Life Колиса

...
Участничка в американското рилиати за отслабване My 600-lb Life Колиса
Коментари Харесай

Почина млада участничка от риалити за отслабване

Участничка в американското рилиати за намаляване My 600-lb Life Колиса МакМилиан е умряла на 41-годишна възраст. Младата жена е имала затруднения, зародили след интервенциите за понижаване на тежестта.

По данни на TMZ, последните месеци американката е прекарала в леглото поради утежняване на здравословното положение.

По данни на фамилията й, тя е умряла в болница покрай дома си на 22 септември. Причините за кончината й са незнайни. Знае се, че здравословните й проблеми са почнали след хирургичните интервенции.

За да се оправи с непотребните килограми, тя е потърсила профилирана помощ в здравно заведение в щата Тексас. След това са почнали затрудненията, поради които се е наложило да бъде включена към уред за изкуствено поддържане на живота. Жената е била в сериозно положение, прекарала е сърдечен припадък.

МакМилиан взе участие в осмия сезон на шоуто през март тази година. В момента на фотосите тя тежеше към 291 кг. Майката на четири деца описа, че е решила да взе участие в предаването, с цел да си върне естествения живот.

През април поради проблеми със здравето на 49-годишна възраст умря различен участник в шоуто – Джеймс Кинг. Лекарите му откриха заразяване на кръвта и цироза на черния дроб.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР