Участничка от Ергенът“ е колабирала по време на снимките, съобщава

...
Участничка от Ергенът“ е колабирала по време на снимките, съобщава
Коментари Харесай

ДРАМА! Ергенка припада в шоуто заради тежките условия, наложило се да викат лекарски екип

Участничка от „ Ергенът “ е колабирала по време на фотосите, оповестява „ България Днес “, базирайки се на източник от продукцията. Това се е случило още в първите дни на формата. Както е известно, предаването, в което 26 мацки се борят за сърцето на милионера Александър Младенов, се снима през есента в Гърция, само че се излъчва чак в този момент.
Според източници до припадъка на девойката се стигнало заради, меко казано, тежките условия по време на фотосите. Момичетата съвсем нямали време за отмора и сън. Снимките започвали рано сутринта и приключвали малко преди изгрев слънце. Или казано с други думи, ергенките имали единствено по 2-3 часа сън.
За сходно нещо признават и участнички от минали сезони на формата.
Припадъкът на мацката става по време на един от обичайните коктейли, на който Алек си приказва с девойките. По едно време на момичето му прилошало и паднало на земята. Камерите незабавно се изгасили. А останалите девойки тръгнали да я свестяват. Част от ергенките изпаднали в суматоха. Други пък били изплашени до гибел. Припадналата госпожица не можела да се свести няколко минути, само че въпреки всичко, откакто й дали вода и намеси на лекарския екип, момичето се изправило на крайници. И декларирало, че е добре. Разбира се, тези фрагменти няма да бъдат показани в народен ефир.
През тази година пък куп девойки си тръгнали със скандал от „ Ергенът “. Част от девойките били недоволни освен от изискванията и тежките фотоси, само че и разочаровани от самия ерген. Няколко секси мацки се изпокарали грубо с продукцията и част от тях били натирени. Продуцентите на предаването незабавно спуснали на Алек коя да си тръгне след свадите и по тази причина той ги оставил без роза.
В същото време от ден на ден се стартира версията, че победителка в новия сезон на „ Ергенът “ няма. Според спекулации, които още не са доказани, до финала стигат две русокоски – Магдалена Томова и Надежда Вишева. Милионерският правоприемник Алек Младенов обаче не избира нито една от двете. Той оставял писмо до двете, в което написа, че нито една от мацките не е дамата на сърцето му.
Според друга мълва пък ергенът е бил разколебан да избере една от двете кандидатки от майка си. Ден преди огромния край фамилията на бъдещия младоженец се среща с последните оживели в шоуто.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР