Участието на покойната актриса Кари Фишър във последния филм от

...
Участието на покойната актриса Кари Фишър във последния филм от
Коментари Харесай

Дж. Дж. Ейбрамс: Участието на Кари Фишър във “Възходът на Скайуокър” е съдба

Участието на починалата актриса Кари Фишър във последния филм от сагата “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” е орис, безапелационен е режисьорът на лентата Дж. Дж. Ейбрамс.
Юън Макгрегър удостовери, че ще се превъплъти още веднъж в Оби-Уан Кеноби Това ще стане в нов сериал на „ Дисни "
По думите му той осъзнал това с помощта на мистериозна записка от самата Фишър, който изигра ролята на принцеса Лея в истинската галактическа трилогия.

Въпреки че актрисата умря преди съвсем три години, фрагменти снимани през 2015 година по време на “Силата се пробужда” разрешават нейното присъединяване и в последната лента на сагата.

Участието й във “Възходът на Скайуокър” изяснява мистериозна записка, която Фишър оставя на Ейбрамс най-после на биографичната си книга. Там тя написа “Благодаря на Дж. Дж. Ейбрамс, че ме изтърпя два пъти”.

Когато Фишър написа биографията си режисьорът е работил с нея единствено един път. “Съдба е да работим за повторно дружно, въпреки и по този начин”, разяснява Ейбрамс по време на “Дисни” спогодба.

Снимка: Lucasfilm

“Сега, повече от всеки път, е невероятно да си показва, че нея я няма. Във кино лентата е толкоз жива. Не знаех по какъв начин ще се оправим без нея, само че опцията да можем да я включим във “Възходът на Скайуокър” по някакъв метод ще я направи горда”, разяснява още Ейбрамс.

Очаква се последната лента от сагата за “Междузвездни войни” да се появи по кината през декември.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР