Участието на певицата Лора Караджова и рапърът Атанас Колев в

...
Участието на певицата Лора Караджова и рапърът Атанас Колев в
Коментари Харесай

Лора и Наско Колев като декори във „Вип Брадър“

Участието на певицата Лора Караджова и рапърът Атанас Колев в риалити шоуто “Вип Брадър ” е на път да се трансформира в цялостен неуспех. До този миг двамата реализатори всеобщо са определяни от феновете и част от съквартирантите като “скучни ” и “безинтересни ”. Въпреки че към музикалните гении продукцията е имала огромни упования, към този момент 12 дни те не обелват нито дума повече от това, което изисква от тях Големият брат като осъществяване на задачи, или обикновени реплики с другите съквартиранти за битовизми.
 Кадър от борбата на Атанас Колев (вдясно) и скандалджията Кулагин. Кадър от борбата на Атанас Колев (вдясно) и скандалджията Кулагин.
Единствените значими прояви на младия варненец на този стадий от шоуто са свързани със скандалния гримьор Валентин Кулагин. Още в първите дни на предаването хората, които не са осведомени с личността на Колев, незабавно схванаха, че той е бил ухажор на известната певица Мария Илиева. В вербален дуел с “виновника за хубостта в България ” Наско си разреши да прояви мнение, като го упрекна в пренебрежение и волност. Тогава Кулагин не се поколеба и незабавно репликира на обидите, като съобщи, че варненецът е влезнал в Къщата на Големия брат само поради връзката си с по-известна от него жена и че цяла България го знаела като “бившия на Мария Илиева ”.

За страдание характерът на рапъра от тази обстановка не се повтори, най-малко в постоянните епизоди, предавани за по-голямата част от аудиторията пред дребния екран. Близък миг до този се случи в един от извънредните предавания онлайн от Къщата след среднощ, когато двамата още веднъж разменяха обиди и имаше заплаха от физически контакт.

Лора Караджова съвсем не отстъпва на сътрудника си по незабележимост и скучни прояви. До този миг от “Вип Брадър ”, тя е взела участие в прекомерно малко забавни моменти то живота на съквартирантите. Интересното при облика на арендби изпълнителката от Къщата е, че обратно на упованията се оправя извънредно добре в тестванията и задачите, сложени им от продуцентите на шоуто.

За сметка на това обаче в другите моменти тя е съвсем напълно незабележима, с изключение на когато е в компанията на победителката в предаването за кулинари “Мастършеф ” Божана Кацарова. Двете са очевидни почитателки на чашката и евентуално това е повода да са толкоз близки. Всъщност, точно виното оказва помощ на Караджова да се отпусне и в едно от изключителните предавания онлайн след среднощ, след солидна консумация на алкохол, забавляваше групата с певческия си гений.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР