Участието на осъдения за трафик на хора и склоняване към

...
Участието на осъдения за трафик на хора и склоняване към
Коментари Харесай

След статия в `Гардиън` за Ванко 1: Нова тв вече няма да допуска осъдени в предаванията си

Участието на наказания за трафик на хора и склоняване към проституция рапър Ванко 1 в шоуто " ВИП Брадър " попадна във фокуса на английския ежедневник " Гардиън ", който споделя за българина в поредицата си за актуалното иго.

Интересът на английския вестник е станал мотив Нова телевизия да разгласи влизането на Ванко 1 в предаването като несвоевременно и да се ангажира повече да не позволява участници, съдени за тежки закононарушения, в програмата си, излиза наяве от материала на изданието.

През 2003 година българският рапър Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, получи присъда за склоняване към проституция и трафик на дами към разнообразни страни в Европа. Неговата звезда изгря още веднъж при започване на септември тази година, когато влезе като участник в новия сезон на шоуто " ВИП Брадър ".

" Присъствието на Ванко 1 в къщата на известното в България не притегли изключително вниманието на медиите ", написа в. " Гардиън ". След това обаче фенове и деятели показаха съществени рецензии към медията, че е позволила участника.

Членът на СЕМ Бетина Жотева назова появяването на Ванко 1 в известното шоу " демонстрация на доста неприятен усет ", а наклонността с канене на нарушители по малкия екран " нещо, което българските публицисти считат за голямо достижение ".

" Гардиън " е потърсил коментар и от „ Модърн таймс груп “ (MTG), шведската компания притежател на Нова телевизия. В тяхното изказване се показва, че предстои Нова да промени „ тактиката си за асортимент на участници “ в риалитито.

„ Заради получените недоволства нашата локална компания ревизира тактиката си за асортимент на участници в сходни стратегии, защото престъпна присъда за такива закононарушения е нещо извънредно съществено и компанията не би трябвало да позволява който и да е с сходна присъда в бъдещи формати “, се споделя в позицията на MTG.

В понеделник по време на живото предаване рапърът Ванко 1 разгласи, че напуща " VIP Брадър ", тъй като имал нужда от особено лекуване. Tой показа, че физическото му положение е претърпяло внезапно утежняване през последните дни - имал мощни болки в корема и обострен гастрит.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР