Участието на олимпийските игри в Токио на сребърната медалистка от

...
Участието на олимпийските игри в Токио на сребърната медалистка от
Коментари Харесай

Световната шампионка отстрани Ивелина Илиева от олимпийските игри

Участието на олимпийските игри в Токио на сребърната медалистка от европейското състезание по джудо през 2016 година - Ивелина Илиева (до 57 кг), завърши на осминафинал.

След като в първата си среща за деня тя победи представителката на Тунис Гофран Хелифи с " ипон " 10 секунди преди края на постоянното време, българката не съумя да се оправи със международната шампионка Джесика Климкайт от Канада във втория си мач за деня.

Снимка: Lap.bg

Лидерката в международната класация и една от фаворитките за орден в Токио се оказа " прекомерно огромна хапка " за Илиева. Въпреки достойното показване на българката, която дебютира на най-авторитетния състезателен конгрес, Климкайт беше непоколебима и продължи напред.

Снимка: Lap.bg

На олимпийските игри присъединяване правото да вземат участие в репешажите в джудото имат единствено достигналите до четвъртфинал. Така олимпийската фантазия на Илиева завърши. Преди дни от най-авторитетния състезателен конгрес отпадна и Станислав Герчев (до 60 кг). Утре (27 юли) присъединяване си в категория до 81 кг стартира сребърният медалист от европейските игри в Минск през 2019 година - Ивайло Иванов.

По-късно през днешния ден (26 юли)своите мачове в Токио ще изиграят бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви, боксьорите Станимира Петрова и Даниел Асенов, а двамата плувци Антъни Иванов и Диана Петкова ще вземат участие в сериите в своите дисциплини.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР