Участието на новата Мис Плеймейт Нора Недкова, в „Черешката на

...
Участието на новата Мис Плеймейт Нора Недкова, в „Черешката на
Коментари Харесай

Веселин Данов размаза метресата на Слави: Недоразумение, мозък без гънки и уста „кокошо дупе“. Да не съм на мястото на баща й!

Участието на новата Мис Плеймейт Нора Недкова, в „ Черешката на тортата “ разбуни духовете в цялата страна.

Щерката на някогашния началник на „ Златни пасъци “ Недков, се изложи като кифла на витрина. Социалните мрежи от няколко дни "врят " от мнения срещу пошлата визия и пошло държание на новата държанка на Слави Трифонов.

"Пристрастената към алкохола госпожица, няма разсъдък на третокласник, ученик на учебно заведение за деца с умствена назадничавост ", написа във форумите.

Със собствен коментар се включи политикът и предприемач Веселин Данов, който в няколко фрази тъкмо улавя облика на пишман миската. Вижте по какъв начин размаза метресата на Слави:

„ Гледам по малкия екран "Черешката на Тортата " и си мисля,че по би отивало заглавие "Еверест на Простотията "! Особено съм ужасяващ от Нора Недкова и нейната изява! Надявам се тя и държанието и да не са представителна извадка от положението на днешните млади девойки. За нея, като изключим това че е без дънки, важи поговорката "Дупе в дънки,сутиен с подплънки и мозък без гънки! " Наистина единственото което това момиче сподели беше цялостната и дивотия и два зародиша на цицки,които всеки 5 секунди се посочваха под псевдо облеклото на огромното неразбирателство наречено Нора! Като прибавим и визията и с устни жанр "Кокоше Дупе ", нещастието беше цялостна! Не знам какъв брой огромен предприемач бил татко и,но се чудя по какъв начин е гледал творението си по малкия екран и не бих желал да съм на неговото място! Въобще чудя се за какво всички родители на девойки желаят да създадат от децата си чалгаджийки и да им отворят пътя да станат леки девойки? “, написа във Facebook Данов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР