Участието на Мария Бакалова в Borat Subsequent Moviefilm предизвика същински

...
Участието на Мария Бакалова в Borat Subsequent Moviefilm предизвика същински
Коментари Харесай

Първа награда за Мария Бакалова за участието ѝ в Borat Subsequent Moviefilm

Участието на Мария Бакалова в Borat Subsequent Moviefilm провокира истински възторг в Холивуд, като поради изявите ѝ във кино лентата попадна в няколко влиятелни ранглисти на водещи медии.
 Мария Бакалова, кастингът за ролята на Тутар в
Какво направи Мария Бакалова, с цел да завоюва ролята на Тутар

Един невероятен кастинг

Дори оглави тази на IMDb за най-търсени артисти, с което се трансформира в първата българка, постигнала сходно нещо. В края на предходната седмица Бакалова съумя да завоюва и първата си премия от The New York Film Critics Circle .

Тези награди не са толкоз известни измежду всеобщата аудитория, само че съгласно Variety са измежду главните и значими прародители на огромните церемонии, които предстоят (Оскар, Златен глобус и т.н.).

Победителите в обособените категории са излъчени откакто съвсем 50 кино критици и публицисти от издания като Variety, Time Magazine и Vanity Fair са дали своят вот.

И огромната вест е, че Мария Бакалова печели в категорията най-хубава актриса в поддържаща роля . В профила си в Instagram актрисата написа, че не може да повярва и всичко е като някакъв сън.
 Мария Бакалова, IMDb и попадането на актрисата в класацията за изгряващи звезди през 2020 година
Мария Бакалова в поредна влиятелна ранглиста

Ето че и българите го могат

През 2019 година за най-хубав филм от The New York Film Critics Circle беше разгласен The Irishman на Мартин Скорсезе, а малко по-късно филмът получи и цели 10 номинации за Оскар. В категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля тогава завоюва Лора Дърн, която по-късно освен беше номинирана за Оскар, само че и си потегли с подобен.
 Мария Бакалова, Variety’s 10 Actors to Watch и попадането на актрисата в листата на изданието за артисти, които да гледаме
Престижният лист, в който Мария Бакалова попадна

Поредната подобаваща оценка за българката

Всичко наподобява в действителност доста обнадеждаващо за Мария Бакалова, тъй че ни остава единствено да стискаме палци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР