Участъкът от магистрала „Струма“ край Дупница, където преди дни горя

...
Участъкът от магистрала „Струма“ край Дупница, където преди дни горя
Коментари Харесай

Магистрала „Струма“ край Дупница ще остане затворена три седмици

Участъкът от автомагистрала „ Струма “ край Дупница, където преди дни пламтя пожар в нерегламентирано бунище под мост, ще остане затворен три седмици, оповестява Българска национална телевизия. Става дума за права от към 10 км. В останалата част от аутобана придвижването се прави обикновено.
При затвотрения сектор трафикът се пренасочва по остарелия път Е-79. Там обаче има ограничавания на скоростта от 60 км/ч. и 50 км/ч., защото се минава през обитаеми места.

Пред идните почивни дни се чака засилен трафик, обясниха от Министерство на вътрешните работи. И леките произшествия могат да провокират запушване. За да се избегне това, от пътаната полиция поучават произшествието да бъде снимано, а колите – преместени.

„ Имаме молба към водачите, при пораждане на леки катастрофи, дано да снимат с мобилните си телефони произшествието и да изместят колите, с цел да не се образуват колони. При натоварен трафик е изцяло допустимо да се получи една колона, която сде движи с непрекъсната по-ниска скорост “, съобщи пред Българска национална телевизия Ивайло Паунов от КАТ. Според него през обходния марушрут пътуването с удължава с 10 минути.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР