Убийството в Нареченски бани е извършено на 21 март миналата

...
Убийството в Нареченски бани е извършено на 21 март миналата
Коментари Харесай

Жестоко! МВР с шокиращи разкрития! Камери заснели бруталното убийство на бизнесмена Венцислав Младенов!

Убийството в Нареченски бани е осъществено на 21 март предходната седмица. То е било зверско и е имало извънредно доста опити да се прикрие злокобното закононарушение. От 21 до 26 март околните на убития предприемач Венцислав губят връзка с него. Той е бил с изключен телефон, което не е било присъщо за него.

Подават сигнал сигнал в полицията и отиват на място в заведението в Нареченски бани и виждат свалена камера за видеонаблюдение, която отнасят със себе си. Започват издирвателни дейности, при които полицията стига до извода, че има осъществено ликвидиране и прикрит мъртвец, оповестиха на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и шефът на полицията старши комисар Атанас Илков.

Установено е, че тримата – татко, наследник и жертва, са имали неуредени финансови връзки. От видеозаписа, който по-късно попада в ръцете на полицията, се вижда по какъв начин поражда скандал сред тримата и по какъв начин стартира пердах сред Севдалин Буюклиев на 47 години и Венцислав. Малко по-късно в побоя, в отбрана на бащата, се включва и 26-годишният Марин. Венцислав изпаднал в безпомощно положение и пренесен в прилежащо помещение. Бил е още жив, когато единият го е държал за краката, а другият го е налагал в главата с тъп предмет.

След като е бил убит, главата на Венцислав е била увита с найлон и обвързана през шията с въже. Тялото е било увито в завеса от заведението, увито и в найлон и натикано в бидон. Трупът е бил вързан към бидона, а за него, за тежест, е била вързана и похлупак от дъждовна шахта. После те натоварили натрупа в автомобил.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР