Убийството в Драгалевци за мен е инцидентно, непланирано, нещастно стечение

...
Убийството в Драгалевци за мен е инцидентно, непланирано, нещастно стечение
Коментари Харесай

Криминалист: Убийството в Драгалевци е непланирано

Убийството в " Драгалевци " за мен е случайно, непланирано, нещастно стичане на събитията. Това сподели в " Денят стартира " Ботьо Ботев, криминалист.

" В цялата тази обстановка в действителност съществува нещо ненормално в житейския път и тези взаимоотношения, които са основани в една тройка. От криминогенна позиция фактологията на убийството е ясна. Нещо е зародило сред тях точно довечера. Има и нещо необичайно - аз не мога да си обясня по какъв начин две дами съумяват да пречупят съпротивата на един мъж ", добави криминалистът.

Той акцентира, че е мъчно да се вършат заключения на този стадий, тъй като следствието е в начална фаза.

" Съзнателно някои неща в техните взаимоотношения не се доизказват. Проблемът, който съществува е по какъв начин това ще се отрази за израстването на тези невръстни деца ", сподели Ботьо Ботев.

Според него опитът за палене на автомобила се е случил може би в обстановка на суматохата на двете дами по какъв начин да прикриват следите.

Съдът през вчерашния ден остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Славова-Пеева - чиновник на община Бургас, беше пусната под домакински арест.

Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно са умъртвили 44-годишния Пейо Пеев, брачен партньор на Габриела Пеева, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития е открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа " Алеко ".

Смята се, че спор за наставнически права е евентуалната причина за убийството. Бившият народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков се счита за татко на бебето на упрекнатата за убийството в " Драгалевци " Габриела Пеева. Той заяви за Българска национална телевизия, че няма контакт с нея и го е блокирала. Минков сподели още, че е направил нужните административни стъпки, с цел да припознае детето.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР