Убийството на полицай трябва да бъде наказано със смъртно наказание.

...
Убийството на полицай трябва да бъде наказано със смъртно наказание.
Коментари Харесай

Тръмп: Смъртна присъда за убийство на полицай

Убийството на служител на реда би трябвало да бъде осъдено със смъртно наказване. Това разгласи американският президент Доналд Тръмп. Той приказва в Националната академия на ФБР в Куантико, Вирджиния.

Президентът даже акцентира, че " ние ще защитим тези, които ни пазят ". " Ние имаме вяра, че нарушителите, убиващи служители на реда, би трябвало да бъдат наказани на гибел ", добави Тръмп.

" Тревожно е, че увеличението на броя на офанзивите против нашата полиция - сподели той. - Миналата година полицията в Америка са били нападнати на всеки 10 минути През 2016 година повече от 140 служители на реда са били убити по време на осъществяване на отговорностите си. ".

Според отчет, оповестен през септември от Министерството на правораздаването, броят на убийствата в страната се е нараснал с 7,9% през 2016 година спрямо миналата година. В Съединените щати са осъществени 1,25 милиона насилствени закононарушения, в това число 1 750 убийства.

Сега смъртното наказване се смята за допустима мярка за наказване в 31 от 50-те американски щати. Основният метод е смъртоносна инжекция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР