Убийството на данъчния шеф Иво Стаменов не е разкрито, както

...
Убийството на данъчния шеф Иво Стаменов не е разкрито, както
Коментари Харесай

Прокуратурата обяви установено ли е кой е поръчал убийството на данъчния шеф Иво Стаменов

Убийството на данъчния началник Иво Стаменов не е разкрито, както и не се знае кой е поръчителят на закононарушението. Единственото което е открито досега, че на арестуваната група е предоставено данъчния да бъде сплашен, палежи и побой, само че не и ликвидиране. Има данни за повече от три проведени набези и изнудване от незаконната група. Това стана ясно по време на брифинг в спецпрокуратурата за разрушената проведена незаконна група за рекет и убийства.

Приложени са най-различни издирвателни дейности. Работата занапред следва. Групата е основана за изнудване, лихварска активност и осъществяване на поръчки с друга активност. Ръководител на група брат на народен представител от Народното събрание, само че ние не се интересуваме от роднинските им връзки ", безапелационна е Лидия Манолова.

Трима от упрекнатите са арестувани на 3 юли при спецакция в София, Приморско и Белово. Четвъртият участник пък пребива Бургаския затвор за нелегално владение на оръжие.

" Не е открито кой е направил поръчителството. Дали са показания хора, на които е поръчвано и не са изпълнили поръчките. Не са направени признания ", разясняват още от прокуратурата.

" Според събраните доказателства групата е решавала посредством брутални силови дейности (и против солидно заплащане) финансови разногласия в интерес на някоя от страните, поемала е и е изпълнявала поръчки за " наказателни акции " против съответни хора, или е възлагала осъществяването им на трети лица ", се споделя в известието.

За момента не е открито за какво групата се е интересувала от убития данъчен Иво Стаменов. " Единственото което е открито, че са търсили някой да му възпламени колата и да му аргументи телесна щета ", обявиха от прокуратурата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР