Убийството на млада жена в столичния квартал "Банишора" е извършено

...
Убийството на млада жена в столичния квартал "Банишора" е извършено
Коментари Харесай

Ревност, алкохол и успокоителни са в основата на убийството в Банишора

Убийството на млада жена в столичния квартал "Банишора " е осъществено по здрач на 15 януари, а в основата му стои ревнивост. Прокурор Емилия Русинова показа на брифинг събраните доказателства.
Извършител е 23-годишният другар на жертвата. Те са се познавали от към три месеца и са живеели дружно. Последните дни е имало недоразумения сред двамата и евентуално предпочитание от страна на жертвата да прекратят връзките си. Поводът за ревнивост е получено телефонно известие, което младият мъж е желал да прочете.
Мъжът е пиел алкохол и успокоителни, заради което самият той твърди, че не си спомня по какъв начин е направил убийството.
Мъжът се е опитал да се самоубие, като си е прерязал вените. Раните му обаче са повърхностни, както стана ясно от думите на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.
Има данни, че мъжът е правил и други опити за самоубийство, през 2015 година, а по думите на Хаджиев, драматичен случай в фамилията на младото момче е провокирал неговата емоционалност.
За случая се е схванало от SMS на младежа, изпратени до татко му и до негови другари. Сигналът е получен в Министерство на вътрешните работи от бащата и другарка на причинителя.
Убийството е станало в жилището, в който младото семейство е живяло. При влизането на полиция в жилището се е наложило вратата да бъде срязана.
Тялото на убитата жена е намерено на дивана, като тя е била гола. Причината за гибелта на жертвата е задушаване. В жилището са открити бутилки от алкохол, а причинителят е бил открит в прилежащата стая.
Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев изясни, че причинителят неотложно е отведен в "Пирогов ".
На него ще му бъде повдигнато обвиняване и наложена мярка задържане за период от 72 часа. Ще бъде импортирано в съда и искане за непрекъсната мярка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР