Убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе е чист криминален

...
Убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе е чист криминален
Коментари Харесай

Прокуратурата пак повтаря: Убийството на Виктория Маринова е криминално деяние

Убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе е чист престъпен случай. Убийството раздруса България освен с жестокостта, с което беше осъществено, само че с още един извънредно противен факт - внушенията, които бяха направени от избрани кръгове българи против българските институции и българската страна, че в България публицисти, които се борят против корупцията и правят следствия против корумпирани лица, биват убивани. Това съобщи в Русе представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, съобщи БГНЕС.
" В резултат на нашето следствие, този случай се оказа чист престъпен случай, само че за жалост петното, което бяха оставили върху лицето на страната, се наложи целият екип да обори с доста старание, доста висок професионализъм и със хладнокръвие, с цел да стигнем до истината. Внушенията, които бяха направени, не дават отговор на истината и злепоставиха България за къс интервал от време ", акцентира още Арнаудова.
Думите на Арнаудова повтарят буквално тезата на основния прокурор Сотир Цацаров още в средата на октомври предходната година. Тогава Цацаров съобщи, че бил задействан авансово " умишлен и непредумишлен сюжет ", съгласно който в България се убиват публицисти поради политически аргументи, само че сюжетът не сработил.
Заподозреният за убийството и изправен пред съда Северин Красимиров е с три обвинявания - за ликвидиране с особена свирепост, обезчестяване и блудничество.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР