Убийството на 7-годишната Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря потресе

...
Убийството на 7-годишната Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря потресе
Коментари Харесай

Социалните мрежи гърмят заради убийството на малката Криси СНИМКА

Убийството на 7-годишната Кристин Георгиева от сливенското село Сотиря потресе цялата страна. 21-годишният Мартин Трифонов е обвинен в тежкото закононарушение. Той бе след 24 часа гонене и пукотевица. Повдигнати са му три обвинявания.

Във фейсбук стартира акция в памет на починалото момиченце и със вик за заслужено наказване за индивида, лишил живота й.



"В памет на едно дете,което не съумя да бъде ученичка!

За едно дете, което не съумя да порасне и вечно остана на 7!

За едно дете,което не съумя да стане майка! За едно дете,което не съумя да сбъдне фантазиите си,защото един ИЗРОД лиши живота й по жесток метод! За едно дете,което не заслужаваше това.

Аз, като родител на щерка, не мога да си показва болката на родителите й и по тази причина през днешния ден, АЗ СЪМ КРИСИ!

П.С. Моля,Ви копирайте, споделяйте, препращайте! Нека, този урод да си получи заслуженото! Недай си Боже, на следващия ден може това да е Вашата щерка!!!Стига към този момент са ги оправдавали и изкарвали невменяеми, заболели,сакати! Щом си УБИЛ,значи ще си получиш заслуженото ", се споделя в споделяната хиляди пъти обява. "

Из Фейсбук потегли и петиция "За въвеждането на химическа кастрация като наказване за блудничество и обезчестяване ". Към момента има над 1200 подписали.

Много от клиентите показаха мнение, че желаят смъртно наказване за насилвачите и убийците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР