Убийство в кооперация на Женския пазар в СофияДвамата се скарали

...
Убийство в кооперация на Женския пазар в СофияДвамата се скарали
Коментари Харесай

Бивш военен застреля съсед 

Убийство в кооперация на Женския пазар в София
Двамата се скарали поради монтиране на междинна врата

Изхвърлил револвера на 100 метра

Бивш боен надупчи с патрони собствен комшия, тъй като не бил склонен да се инсталира междинна врата на етажа. Кървавата драма, приключила със гибелта на 42-годишния татко на две деца Иво, се разигра през днешния ден в 12,50 ч по обед в кооперация на Женския пазар в София.

Убийството било осъществено пред очите на брачната половинка на жертвата. Въпреки че дамата била в потрес, тя съумяла да даде тъкмо и в детайли изложение на 62-годишния причинител Константин, който след стрелбата излязъл от постройката. Пристигналите за минути патрули от Трето РПУ разбрали от други очевидци накъде е тръгнал, съумели да го застигнат и заловят. Оказало се, че оръжието не е у него, тъй като по пътя си той към този момент го бил изхвърлил в кофа за отпадък на към 100 метра от кооперацията. Той няма позволение за револвера и занапред ще се ревизира по какъв начин се е снабдил с него.



Около 14 ч. арестуваният бе доведен в постройката за следствен опит. Според съседи той се е пенсионирал от армията и след това работел като водач на маршрутно такси. Бил извънредно нападателен и се карал с всички и по всевъзможни мотиви. Говори се, че преди години ритнал бременна съседка в корема, само че през днешния ден не стана ясно дали това е била дамата на простреляния комшия.

Скандалджията бил срещу да се поставя междинна врата на етажа и разкрил огън по съседа, тъй като довел майстори за монтажа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР