Убийство и самоубийство в Червен бряг. Тежкото криминално престъпление е

...
Убийство и самоубийство в Червен бряг. Тежкото криминално престъпление е
Коментари Харесай

Убийство и самоубийство в Червен бряг

Убийство и самоубийство в Червен бряг. Тежкото престъпно закононарушение е осъществено в частен дом в града.Мъж на 57 години е умъртвил жена, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР – Плевен.

Жертвата е на 42 години. След убийството мъжът самичък е поставил завършек на живота си в друга къща в града. Сигналът за закононарушението е постъпил на телефон 112 в 06:57 часа тази заран.

Извършват се процесуално-следствени дейности под управлението на прокурор от Окръжната прокуратура в Плевен, допълват от полицията.

Тройно ликвидиране и самоубийство шокира Гърция, напомня SafeNews. Недоволен някогашен чиновник отишъл въоръжен във компания за морски транспорти и прострелял трима души. След това самичък лишил живота си.

Гръцките медии споделят, че причинителят е желал да отмъсти за това, че преди време бил уволнен. Убитите са сестрата на притежателя на компанията, изпълнителният шеф и някогашен капитан на транспортен съд, който в този момент работел за компанията.

Според разкази на очевидци мъжът заблудил защитата, като със спокоен звук обяснил, че би трябвало да вземе нещо от някогашния си кабинет. Паркирал на подземния етаж, след което се качил в постройката и направил убийствата. Стрелбата провокира огромна реакция на службите.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР