Убийствен е трафикът днес по пътя Банско-Симитли -Благоевград, в момента

...
Убийствен е трафикът днес по пътя Банско-Симитли -Благоевград, в момента
Коментари Харесай

Убийствен трафик ! Историческо пътуване! 2 часа от Банско до Симитли! 15 километрова опашка, никаква организация на движението, шофьори негодуват, звънят на 112

Убийствен е трафикът през днешния ден по пътя Банско-Симитли -Благоевград, сега колоната от коли при Градево е 15 километра, а пътуването от Банско до Симитли продължава над 2 часа, поради неналичието на всякаква организация на придвижването,това оповестиха в редакцията ни пътуващи от колоната.

Няма сняг, като се изключи леко заснежаване в региона на прохода Предел, няма злополука, която да затруднява напредването, повода е, че няма нито един полицейски патрул, който да пренасочва и пропуща колите край Симитли в едната и другата посока, да контролира трафика от Сандански и Кресна и от Банско и Разлог, тъй че да не се стига до сходно изнервящо запушване. "

Такова знамение не е било, пътуваме повече от 2 часа от Банско с малко дете, мислехме, че нещо се е случило, че има произшествие, само че не!! Просто няма служител на реда, който да контролира придвижването, роптаят пътуващите, които се чудят дали незабавния телефон 112 ще им помогне, с цел да се появи някой, които да вкара ред.

Неделя е, след празник, и е безусловно ненормално да не се планува огромното пътешестване и засиления трафик.Преди време при Симитли имаше не един, а два патрула, които контролираха потока от коли, изключително в празнични дни и неделя, по този начин се избягваше задръстването и извънредно изнервящите неуместни обстановки, разясняват възмутени водачите от километричната опашка.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР